Mijn verhaal


De kern van mijn fotografie gaat over verhalen vertellen, persoonlijke verhalen, die dicht bij mijzelf staan. Door deze verhalen probeer ik mensen te verbinden of te raken, uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde en komen in dezelfde fases van het leven terecht. Creativiteit en gevoel zijn de belangrijkste factor in mijn werk. Door mij kwetsbaar op te stellen wordt er een brug gemaakt tussen mij en de kijker, mijn creativiteit leidt mij vanzelf door het proces.


Achtergrond

Rond 1993 begon ik een schildersopleiding op de Willem de Kooning academie te Rotterdam, hiernaast schreef ik gedichten en verhalen. Na een creatieve zoektocht ben ik op mijn 20ste gaan fotograferen. Eerst analoog en later digitaal waarbij ik ook Photoshop ontdekte en mij dat geheel eigen maakte.  In de afgelopen 5 jaar is mijn interesse in fotografie enorm gegroeid en kreeg hierdoor ook steeds meer opdrachten.  Het voelt fijn om bezig te zijn met wat je volledig met je hart kan doen. Vandaar ook dat ik de 3 jarige HBO  opleiding Photographic Design ben gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam. Het heeft mij geholpen om niet alleen technisch maar ook vooral gevoelsmatig met beelden bezig te zijn.

In opdracht

Naast mijn eigen projecten neem ik ook opdrachten aan, ik ben veelzijdig ; van portret tot product fotografie, zakelijk of persoonlijk.  Neem contact op via het contactformulier voor vrijblijvende informatie of offerte. 

Verkoop prints

Vrij werk is te koop ( in beperkte  oplages) en kan op elk geschikt formaat worden geprint.  De prints worden gedrukt op mat fine art papier waardoor de kleuren mooier uitkomen. In overleg is alles mogelijk

  

Karin  van Bijlevelt
Fotografie
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn