Foto's met een verhaal

 "Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like" David Alan Harvey"


 


Welkom 

Welkom en bedankt dat je interesse toont in mijn werk . Neem een kijkje in mijn creatieve wereld.  Soms apart maar vaak herkenbaar. Impressie Expositie Catch21 

September 2021

Amersfoort, Ellenboogkerk


Nieuws


Terug naar overzicht

14-11-2022

Upcoming Expositie Catch21 den Haag 20-12 tm 09-01

In de foto expositie Catch21 zijn van 19 december 2022 t/m 9 januari 2023 in het Atrium Den Haag foto’s van acht talentvolle fotografen te zien die elkaar leerden kennen tijdens hun studie Photographic Design in Rotterdam: Leonie, Ariana, Wieneke, Britt, Lotte , Monica, Karin en Sun.

In september 2021 organiseerden zij als collectief Catch21 hun afstudeerexpositie in de Elleboogkerk in Amersfoort. Hoewel hun projecten een verrassende diversiteit in thema, stijl en werkwijze lieten zien, bleek door de onderlinge connecties en wederzijdse interesses een intuïtieve maar sterke conceptuele verbondenheid te zijn ontstaan. Na deze zeer positief ontvangen expositie is dit de tweede keer dat hun werk gezamenlijk te zien is. De fotografen van Catch21 laten zien hoe zij zich in het jaar na hun afstuderen zich verder hebben ontwikkeld. Deze keer op uitnodiging van Atrium City Hall in de stad waar een groot deel van het collectief woont of werkt en al eerder door een deel van de groep werd geëxposeerd. Catch21 neemt de bezoeker mee op fotografische ontdekkingstocht langs human interest, documentaire, onderzoek, mixed media en alternatieve technieken.

https://atriumcityhall.nl/agenda/foto-expositie-catch21/Terug naar overzicht 

   Karinvanbijleveltfotografie

KVK : 75409437

Lansingerland

 

 
Karin  van Bijlevelt
Fotografie
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn