Inside my Head

de Ursula kliniek

In de jaren 80 was mijn dementerende tante opgenomen in de Ursula kliniek in Wassenaar. Het gebouw gaf mij een gevoel van kilte, verdriet en verlies. De lange gangen weergalmden bij elk geluid en het geschreeuw van de mensen die daar woonden gaven mij een angstaanjagend gevoel; een gevoel dat in mijn dromen kwam spoken. Met dit project heb ik geprobeerd dit gevoel neer te zetten, vluchten, angst en ook verstoppen.

Het oude gebouw is jaren geleden al tegen de grond gegaan, de foto's van het gebouw zelf zijn gemaakt in een schoenendoos, van de oude foto's die beschikbaar waren.

Om de foto's extra kracht bij te zetten hoort er een filmpje bij deze serie  Inside my head video

Dit project behoort bij mijn portfolio van mijn afstuderen aan de NAVB. Bij dit project heb ik een publicatie gemaakt, Tevens is het gepresenteerd in een honderd jaar oude doos die ik zelf bewerkt heb en waaruit de afbeeldingen gehaald kunnen worden om ze te kunnen "voelen" De doos mag dan ook geassocieerd  worden  met een kijkdoos. Op de expositie staat de doos tevens op een antiek bijzettafeltje.

Bij interesse voor de publicatie of prints kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen onderaan de foto's, ik neem later contact met u op.


boek9
boek9
boek7a
boek7a
boek6
boek6
boek4
boek4
boek3
boek3
boek22
boek22
boek11
boek11
boek12
boek12
boek13
boek13
boek14
boek14
boek15
boek15
boek16
boek16
boek17
boek17
boek18
boek18
boek19
boek19
Karin  van Bijlevelt
Fotografie
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn